Zapraszam do wpisywania sie!
Forum > Księga gości
|
|
![]() | Wypowiedź dodana: 8 sierpnia 2004, 20:21:40 | « Opcje |
Zapraszam do wpisywania sie! mgr inż. Dżyszla | ||
![]() | Wypowiedź dodana: 8 sierpnia 2004, 20:21:41 | |
| ||
![]() | Wypowiedź dodana: 30 sierpnia 2004, 19:14:12 | « Opcje |
buziek kilka od repylka... :-)) | ||
Wypowiedź dodana: 16 lutego 2005, 15:14:09 | « Opcje | |
Welkome all | ||
Wypowiedź dodana: 16 lutego 2005, 21:25:50 | « Opcje | |
Bedę tu częściej wpadal | ||
Wypowiedź dodana: 16 lutego 2005, 23:45:18 | « Opcje | |
Ciesze sie razem z Administratorem, że uzytkowników przybywa:) Oby tak dalej:) | ||
Wypowiedź dodana: 26 lutego 2005, 02:55:06 | « Opcje | |
Fajna stronka... 8) If you win or you lose, It's a question of honour | ||
Wypowiedź dodana: 27 lutego 2005, 04:42:10 | « Opcje | |
ciekawa strona... ogólnie to podziwiam ludzi, którzy znają się na komputerach, programowaniu itp. Ja do nich, niestety, nie należę... mimo mojej "miłości" do swojego kompa... a może lepiej to nazwać przywiązaniem?Ale kiedyś się postaram i czegoś sie nauczę!!! no powiedzmy ;) powodzenia w dalszym prowadzeniu strony! pozdrawiam! | ||
![]() | Wypowiedź dodana: 27 lutego 2005, 11:15:37 | « Opcje |
A ja podziwiam ludzi, którzy potrafią na wszystko znaleźć czas i podołać tak wielu obowiązkom na raz. i-tak-nie-wiesz-kto = Kasia?;) Przy okazji - jeśli jeszcze tu kiedyś zajrzysz, to przekaż pozdrowienia wiesz komu :) (bo nawet, jeśli mylę się co do imienia, to co do tego, że znamy tą samą osobę, to jestem pewien) I jeszcze jedno - co Ty robisz o 04:47 Ł?:P mgr inż. Dżyszla | ||
Wypowiedź dodana: 4 marca 2005, 00:17:22 | « Opcje | |
No to jestem w szoku... A myślałam, że człowiek może być choć trochę anonimowy w sieci ;) Jak mnie zdemaskowałeśŁ?IPŁ?Ja się nie znam... A o którą osobę chodzi?Powiedzmy, że mam pewien typ... A może mnie z kimś myliszŁ?W każdym razie pozdrawiam, yyyy, wszystkich, których znam...czyżby chodziło o KoronowiczaŁ?Co ja tu robiłam o 04:47Ł?Hm... to trudno tak jednoznacznie stwierdzić... tyle, ze dla mnie nie jest to juz takie dziwne ;) Czyżby uzależnienieŁ?;) kto wie... ale tym razem jestem trochę wcześniej... Trzymaj się!!! | ||
![]() | Wypowiedź dodana: 4 marca 2005, 11:06:52 | « Opcje |
Weszłaś do mnie na stronę zdaje się po wizycie na stronie Suchara :) A to już duża wskazówka. Reszta to pamięć, znajomość znajomych oraz ciutka intuicji ;) (IP wskazuje na Katowice tylko, a bliżej do Cz-wy niż do Katowic więc może mylić ;)) PS. Mam rozumieć, że się nie pomyliłem?;) PS2. Też coś o mnie słyszałaś zdaje się?(choć tu pozwalam sobie się mylić :P ) Na ewentualną dalszą dyskusję, Kasiu, zapraszam tutaj: http://forum.dzyszla.aplus.pl/topic16.html mgr inż. Dżyszla | ||
Wypowiedź dodana: 19 marca 2005, 20:26:47 | « Opcje | |
Pozdrowienia :) | ||
Wypowiedź dodana: 26 marca 2005, 11:45:24 | « Opcje | |
No fajna stronka, pozdrawiam. | ||
Wypowiedź dodana: 27 marca 2005, 11:19:39 | « Opcje | |
zostawiam swój odcisk palca bo tu byłem ^^" | ||
Wypowiedź dodana: 4 kwietnia 2005, 01:05:08 | « Opcje | |
Co to za porzadki?Zeby kawa wygrywala?I to na stronie admina ktory kawy nie pije:D | ||
Wypowiedź dodana: 4 kwietnia 2005, 19:16:52 | « Opcje | |
i artek tesh tu był :] fajną masz stronke Dżyszla :D | ||
Wypowiedź dodana: 4 kwietnia 2005, 19:18:48 | « Opcje | |
a teraz zarejestrowany :D:D::D:D | ||
Wypowiedź dodana: 6 kwietnia 2005, 09:33:31 | « Opcje | |
Bylem tu.... ...nie raz.:P | ||
Wypowiedź dodana: 6 kwietnia 2005, 16:46:48 | « Opcje | |
Fajna strona :) trzeba zrobić przekręt bo kawa wygrywa uppsss..... chyba sie sprzedałem ;) | ||
![]() | Wypowiedź dodana: 6 kwietnia 2005, 17:02:10 | « Opcje |
Już w przygotowaniu jest aktualizacja, która jeszcze bardziej utrudni takie numery. Jednocześnie dalej nie zamierzam używać ciasteczek. Zgodnie ze złżoną obietnicą - do daty zakończenia żałoby na stronie nie będą wprowadzane żadne aktualizacje poza sytuacjami zagrożenia bezpieczeństwa i niedziałania strony. Niestety z racji tego, że wyjeżdżam - strona pozostanie w koorach żałobnych do niedzieli wieczorem. Także aktualizacje zostaną przeprowadzone dopiero wtedy. mgr inż. Dżyszla | ||
Wypowiedź dodana: 7 kwietnia 2005, 15:00:27 | « Opcje | |
moze codziennie bede tu wpadał :) | ||
![]() | Wypowiedź dodana: 7 kwietnia 2005, 15:53:56 | « Opcje |
A zapraszam... Trzeba jakoś to Forum rozruszać... Bo jak narazie cisza w pozostałych działach. mgr inż. Dżyszla | ||
Wypowiedź dodana: 10 kwietnia 2005, 16:08:58 | « Opcje | |
miałem codziennnie wpadać ....ale zapomniałem :).... Dżyszla...nmie da sie zrobić zeby mnie logowało samo przy wejsciu ?bo to bardzo poreczne jest :) | ||
![]() | Wypowiedź dodana: 10 kwietnia 2005, 18:39:13 | « Opcje |
Wymagałoby to zabawy w większą ilość ciasteczek, czego mi się na razie nie chce robić... Poza tym skryptów nie pisałem z myślą o mechaniźmie autologowania, więc czas przeróbki byłby duży. W najbliższym czasie są niestety ważniejsze rzeczy do wykonania :( mgr inż. Dżyszla | ||
Wypowiedź dodana: 11 kwietnia 2005, 20:04:07 | « Opcje | |
wiesz....... gadasz z totalusem laikusem....:D wiec nie panimaju co ty gadaju do mnie :D...........ale extra byłoby jakbys to zrobbbił kiedys :) | ||
![]() | Wypowiedź dodana: 12 kwietnia 2005, 16:03:24 | « Opcje |
Pomyśli się... mgr inż. Dżyszla | ||
|
| [+] Pokaż/odśwież listę czytających i monitorujących ten wątek |
Chcesz mieć też takie forum na swojej stronie? Napisz!
|
Strona istnieje od 25.01.2001
| ||